Trening.

Hemmeligheten bak det å lykkes med treningen, er på den ene siden at du trener riktig. Og på den andre siden at du holder treningen ved like. For å oppnå disse to målene har vi i Stålhallen Treningssenter satt opp treningsplaner basert på nøye utprøvde metoder, både når det gjelder apparater og frie vekter.

Målet om å holde treningen ved like prøver vi å oppfylle ved å ha tilgang til veiledning, et godt miljø og alt utstyret er i topp stand.

Stålhallen Treningssenter er utstyrt med de treningsapparatene vi mener er best til trening av styrke og kondisjon. Vi har også et stort fokus på strongman øvelser. Vi tilpasser personlige treningsplaner.

Hemmeligheten er å trene fokusert og planlagt sammen med treningskamerater.

Velkommen til Stålhallen Treningssenter!

CROSSFIT

Crossfit kan egentlig enkelt forklares med en enkelt setning – funksjonelle øvelser som utføres med høy intensitet. Men det sier deg kanskje ikke så mye, så vi kan prøve å forklare det på en annen måte. Crossfit handler om å gjøre mange forskjellige øvelser som står i relasjon til hvordan vi bruker kroppen daglig og det handler derfor ikke om masse treningsutstyr og avanserte øvelser. I crossfit gjør du øvelser som er relatert til det daglige, f.eks. å skyve noe, å dra noe, å løfte eller å gå ned i knebøy. Nettopp variasjonen er noe av det viktigste innen crossfit, slik at treningen aldri blir rutine.

SPENST

Enkelt sagt så er spenst hopping, på ett eller to ben i ulike høyder. Når du trener spenst utvikler du en stram og sterk sete- og lårmuskulatur. Skal du trene spenst så setter vi opp en personlig treningsplan som passer akkurat deg.  Når du trener spenst er variasjon veldig viktig for å holde på motivasjonen og unngå at det blir ensidig. Variasjon er også viktig for å bli god og man trenger det for å tåle hard trening. Det finnes et utvalg av øvelser til bruk i trening av spenst og det er egentlig bare fantasien som setter begrensninger. Sammen finner vi et opplegg som passer for deg og din treningshverdag.

KONDISJON

God kondisjon er viktig for at du skal kunne presse deg lenger og oppnå mer treningsmessig. God kondisjon er også viktig for å motvirke og forebygge helsekomplikasjoner, og for at kroppen din skal kunne fungere optimalt i hverdagen. Hvordan det står til med din kondisjon merker du når du har løpt eller syklet langt og du merker hvordan pulsen øker. Hos Stålhallen Treningssenter setter vi opp en treningsplan basert på sykkel, elipsemaskin og roing som vil øke din kondisjon. God kondisjon er grunnstammen i annen trening. Trenger du hjelp til enkle grep i hverdagen på hvordan du kan øke din kondisjon så hjelper vi deg selvfølgelig med det.

STRONGMAN

Har du lyst til å trene strongman? Hos oss har vi utstyr til nettopp dette formålet. De viktigste muskelgruppene for strongman-øvelser er rygg, bein og skulderområdet. Uavhengig hva målet ditt er med å trene strongman så hjelper vi deg og setter opp en treningsplan sammen med deg. Hvem som helst kan trenge strongman, du behøver ikke være sterk i utgangspunktet. Det du trenger er motivasjon og et par gode løftesko, resten er trening. Vi hjelper deg i gang.

STYRKETRENING

En sunn kropp er en sterk kropp. Å trene styrke gir deg akkurat det. Uansett kjønn, alder eller funksjonshemming så vil styrketrening gi deg et sunnere og bedre liv. Det vil gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Om du ikke kan så mye om styrketrening så setter vi opp en treningsplan for deg. Det å løfte vekter gir deg en rekke fordeler. For det første kan det hjelpe deg å miste vekt, men ikke minst gjør det kroppen din sterkere. Uansett hva dine mål er, er styrketrening en viktig del av ditt treningsprogram, og det er aldri for sent å begynne. Se bilder fra vårt studio

VEKTLØFTING

Utførelse av riktig teknikk, variert trening med riktig treningsprogresjon samt et strukturert oppvarmingsprogram reduserer skaderisikoen, og det gjør deg bedre. Ikke tren til du ikke orker mer, og ikke tren med samme belastning hele tiden. Tren hele kroppen – hver gang. Tren med progresjon – øk belastningen gradvis. Grunnen til at man skal trene med progresjon, er rett og slett at kroppen tilpasser seg det den blir utsatt for. Vi setter opp en treningsplaner som passer for deg. Ta kontakt for å avtale tid.